Campusul de la Riscani

Experienta facuta de catre animatori la Riscani va ramane pentru mult timp in amintirile lor. Pentru a va ajuta sa intelegeti mai bine ce anume au facut acolo, am cerut la 2 animatoare sa ne spuna cu ce au ramas de la aceast campus.


Campusul de la Rîşcani a fost o experienţă foarte importantă pentru salezieni şi pentru noi de la Grupul Bucuriei. Această experienţă m-a învăţat să am capacitatea de a-i impresiona pe copii, de a-i face şi pe ei veseli şi zâmbitori. Noi împreună am fost uniţi şi mereu în comunicare.
Dragostea unui copil este importantă pentru un animator care doar dăruind va căpata ceea ce şi-a pus în scop. M-au impresionat foarte mult momentele formative, jocurile şi momentele când ne adunam pe grupe şi dezbăteam întrebările ce ne frământă cel mai mult. Doar comunicând ne vom înţelege şi vom putea sa ne iubim unii pe alţii.
Salezienii mi-au dat un exemplu cum noi trebuie să fim mereu cu copii. Doar comunicându-ne vom fi mereu prieteni buni. Aş dori va vara viitoare să vină tot aceşti animatori din Bolzano pentru că am devenit prieteni buni.
Nadia

Campusul de la Riscani fiind primul campus organizat la Centrul don Bosco a fost foarte important pentru noi animatorii cât şi pentru salezieni. Acolo am făcut o experienţa pe care ne vom baza tot viitorul nostru de animatori.
Am învăţat cat de important este să iubeşti, să te dăruieşti şi nu în ultimul rând să îi ajuţi pe cei care au nevoie de tine.
Sper ca şi la anul viitor va fi organizat un astfel de campus care ne va ajuta şi mai mult în acest scop: de a descoperi ce este un animator.
Mii de mulţumiri celor care au organizat acest campus!

Ana Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Salut! Poti sa comentezi oricand pe blogul nostru. Daca nu esti autentificat pe Google te rugam sa scri in comentariu si numele tau! Multumim!